27 éves férfi

Gyógyulásom története

27 éves fiatalember vagyok. Ez év nyarán édesanyámmal és testvéremmel i-health  szűrővizsgálatra jelentkeztünk.Komolyabb betegségem nincsen,a meglévő gyakori éjszakai vizeléseket nem éreztem fontosnak megemlíteni,mivel azt gondoltam,hogy a stresszes munkámmal van összefüggésben. A doktornő az első néhány perces energiaáramlási értékek alapján nekem szegezte a kérdést:nincsen húgyúti panasza?

A meridiándiagnosztika alapján ugyanis a húgyhólyag energetikája mutatott jelentős eltérést.Meglepődtem a kérdésen,őszintén elmondtam,hogy már évek óta egyetlen éjszakát sem alszom végig,mert elalvás után 2-2,5 órával  vizelési ingerre ébredek,s ez éjszakánként többször ismétlődik.

A mintegy másfél órás vizsgálat végén abban maradtunk,hogy hetente eljárok i-health kezelésre,továbbá elkezdem szedni a javasolt gyógynövénykészítményt. A kezelések teljesen fájdalommentesek voltak,mellékhatást nem észleltem.Az első két hétben semmi változást nem tapasztaltam,a harmadik .kezelés előtt két nappal nagyon meglepődtem:5 órát aludtam anélkül,hogy WC-re kellett volna mennem.Persze ez véletlen is lehet,de ettől kezdve minden éjszakám nyugodttá vált,olyan,mint évekkel ezelőtt.

Nagyon hálás vagyok,hogy néhány hét alatt minőségileg más lett az életem, bízom benne,hogy tartósan így is marad.Amennyiben mégsem,most már tudom,hová forduljak segítségért.