37 éves férfi, cégvezető

Panaszok:

Állandóan fáradt, reggel alig bír felkelni. Munkája folyamatos stresszt okoz, nem tud lazítani, kikapcsolódni. Gerince több helyen érzékeny és fáj (2 lapocka között, derék). Nyak és váll izmai állandóan feszesek és fájnak.

Hegek a testen: Mandulaműtét, bal lábszáron motorbaleset hege látható.

 

Mérések, kezelések:

Első alkalommal egy protokoll programot futtattunk végig, ahol a gép által javasolt kezelő programokat futtattuk le.

Második alkalommal a hegeit beamerrel kezeltük meg: a fejen a fül mögött az un. „ég ablaka” pontokat és a lábon a korábbi baleset hegeit.

Harmadszor a gerincvizsgáló programot futtattuk le, majd pedig a gyors terápiakereső programot (Quick-scan). Az ezek által beazonosított csigolyákon alkalmaztuk a gép által javasolt gyógyító programokat.

 

Eredmények:

Az első kezelés után már oldottabbnak érezte magát. A második utáni napon drámai javulást érzett: mintha mázsás súlyokat vettek volna le a válláról. Még a járása, tartása is megváltozott, kiegyenesedett. Elmondása szerint, mintha a látása is élesebb, tisztább lett.

Utolsó kezelését követően stressztűrő képessége sokat javult, gerincfájdalmai és vállizmai feszülése megszűnt. Életminősége, testi és szellemi terhelhetősége nagyon sokat javult, állandó fáradtsága elmúlt.