66 éves férfi

Panaszok

66 éves férfibeteg egész testét elboritó, viszkető ekcéma miatt kereste fel rendelőnket. Panaszai 1 évvel ezelőtt kezdődtek, azóta 15 kg-ot fogyott. Többször több helyen kivizsgálták már (szemészet, fogászat,tüdő röntgen, hasi CT, sziv ultrahang, autoimmun vizsgálatok, helicobacter teszt, gyomortükrözés, béltükrözés, csontvelő vizsgálat) de semmilyen gócot nem találtak. Allergia tesztet nem tudtak végezni, mert allergia ellenes szereit 1 napra sem tudta abbahagyni. Egyszer olyan súlyos allergiás rohama volt, hogy steroidot kapott és a sürgősségi osztályra kellett szállitani.  3 hétig feküdt egy egyetem Bőrklinikáján, ahol részletesek kivizsgálták, de semmilyen kiváltó okot nem találtak, bőre tovább romlott.Most már aludni sem bírt, annyira viszketett a bőre.

Mérések, kezelések

Speciális biorezonanciás gépekkel történt állapotfelmérés során több eltérést is találtunk: A 24 energiapályából 8 el volt záródva, ezeken energia áramlás nem volt. Allergia teszben a tejtermékek, a penészgombák  és Na-glutamát jött ki pozitivnak.
Kezelését azzal kezdtük, hogy megfelelő kezelő programokkal feloldottuk az energia blokkokat a szervezetben .
Speciális góckutató programmal egy kórokozót találtunk a szervezetben, melyet 3 kezeléssel eltávolitottunk. Több gyógynövényből és homeopátiás szerből álló cseppekkel 2 x 3 hetes máj méregtelenitést végeztünk.

Eredmények

Étrendjéből kiiktattuk a cukrot, a fehér lisztet , a tejtermékeket és az alkoholt, valamint a Na-glutamátot is.
Gombás körmére hetente 1 x 1 tabl Dermyc tabl-t kapott 8 hétig.
4 hónap telt el a kezelés megkezdésétől és jelenleg a beteg 4 hete teljesen tünet és panaszmentes, bőre feltisztult, étvágya és életkedve visszatért.